اهداف شرکت سرمایه گذاری و توسعه اروند

مهمترین، هدف  شرکت  بستر سازی به منظور رشد و توسعه اقتصادی، صنعتی، عمرانی، بازرگانی منطقه آزاد اروند از طریق جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و ارائه خدمات پشتیبانی به کلیه فعالان اقتصادی منطقه، در چارجوب سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

گردشگری

به طور قطع جاذبه های گردشگری غنی و متنوع جنوب غرب کشور درمنطقه آزاد اروند،از پرطرفدارترین مقاصد ایرانگردی به حساب می آید، بی شک در آبادان و خرمشهر، مردمان مهمان نواز و خونگرم با رسوم و فرهنگ‌ های متفاوت در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

صفاو صمیمیت مردمان جنوب،آبی بیکران سه رودخانه اروند و بهمنشیر و‌ کارون و جاذبه های فراوانی که در این منطقه از کشور وجود دارد مردم کشورمان و هزاران نفر از کشورهای همجوار را راهی شهرهای جنوبی می‌کند، اوایل بهار و پاییز و زمستان بهترین زمان برای بازدید مناطق جنوبی کشور محسوب می شود.

در همین راستا،باهدف توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال دراین زمینه و‌جذب سرمایه گذران داخلی وخارجی در چارچوب سیاستهای ابلاغی و براساس مفاد اهداف شرکت توسعه وسرمایه گذاری اروند و با تاکید بر گردشگری در حوزه های آبی و گردشگری بازار، گردشگری موزه های نفتی و تقویت و توسعه اقامتگاه های بومی با توجه به اشتراکات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی با کشورهای همسایه و استفاده ازظرفیتهای قانونی، چگونگی اداره مناطق آزاد، این شرکت آمادگی خود را جهت حمایت و مشارکت با سرمایه گذاران حوزه گردشگری اعلام می نماید، لذا در این زمینه و با رویکرد تسریع دراهداف صدرالاشاره شرکت سرمایه گذاری و توسعه اروند با کادری مجرب و دارا بودن طرحهای توجیهی پروژه های ذیل الذکر را در حال مطالعه جهت مشارکت با بخش خصوصی و ایجاد اشتغال پویا و پایدار در منطقه آزاد اروند را در الویت فعالیتهای خود قرار داده است.

1- گردشگری بازار:ساماندهی و تقویت حوزه کسب کار در بازارهای منطقه با الویت مجتمع تجاری اروند

2-ایجاد مجتمع تجاری و تفریحی نیاکان در کنار هتل های ماندگار منطقه به مساحت 39206 مترمربع در 3 طبقه

3-ساماندهی و تسهیل در ورود کالای همراه مسافر جهت خروج از محدوده منطقه

4-حمایت و تقویت از صنایع دستی بومی با هدف توسعه گردشگری و تامین بازار داخل و تولید محصولات صادرات محور غیرنفتی و توسعه اقامتگاه های بومی منطقه با تاکید بر جذب گردشگران داخلی و تامین مالی بنگاه های کوچک زود بازده با مشارکت مردم اروند نشین منطقه.

کشاورزی وآبزی پروری

تو‌سعه زیر ساختها، یکی از الزامات مهم رشد اقتصادي و افزایش رفاه شهروندان به شمار می رود. ایجاد و  توسعه زیر ساخت ها از مهمترین وظایف دولت ها در راستاي رشد و توسعه اقتصادي و ارتقاء سطح رفاه جامعه و‌ جلوگیری از مهاجرت نخبگان محسوب می شود. سازمان منطقه آزاد اروند با تاکید بر تحقق بیشتر ماده یک قانون چگونگی اداره مناطق آزاد با توجه به نیاز  منطقه خصوصا شهرهای آبادان و خرمشهر، در زمینه ایجاد و توسعه زیر ساخت  و رفع محدودیت منابع مالی واثر بخشی محسوس دراین حوزه، در اجراي پروژه هاي مختلف زیر ساختی و خدماتی، باهمکاری چند جانبه مردم، تعاونی های فعال منطقه، شرکت سرمایه گذاری وتوسعه ار‌ند، و مشارکت بانک های عامل و سایر دستگاه های ذیصلاح دولتی در قالب انعقاد تفاهم نامه مشترک، مدیران شرکت سرمایه گذاری و توسعه اروند را بر  آن داشته تا تمامی تلاش خود را در بهره گیري از مشارکت فعال مردم، بخش خصوصی و ایجاد فضاي رقابتی مناسب در چارچوب سیاستهای ابلاغی دولت براي فعالیت آن ها بکار بندند، یقینا باتوجه به پیشینه اروندنشینان در فعالیت کشاورزی و آبزی پروری با رویکرد تامین نیاز غذایی کشور وهمچنین با تاکید بر تولیدات صادرات محور و‌ صنایع جانبی با استفاده از پتانسیل حسن همجواری با کشورهای همسایه و درجهت  تحقق منویات مقام معظم رهبری فعالیت در بخش کشاورزی در حوزه های مختلف در الویت  برنامه های کارخویش قرارداده و یقینا مشارکت جامعه هدف و اعتماد مردم باتوجه به بوم‌ جغرافیایی و فرهنگی مردم دراین زمینه می تواند عنصر مهم وبی بدیلی در تسریع اهداف یاد شده یاری رسان کارگزاران خود در شرکت سرمایه گذاری و توسعه اروند باشد.

صنعت و بازرگانی

در شرایط بی ثبات کنونی، مشاهده شده است که بیشتر بنگاه های وارد شده به حوزه صنعت و‌ بازرگانی داخلی و خارجی از تبحر و مهارت خاصی در تجارت برخوردار نیستند و اغلب با شیوه های سنتی به تجارت می پردازند و به همین علت، بیشتر ارزش افزوده زنجیره عرضه نصیب طرف‌های دیگری می شود.

علیرغم اهمیت این موضوع، در سیاستگذاری های مربوط به توسعه صادرات غیر نفتی به عوامل نهادی از جمله سرمایه اجتماعی توجهی نشده است.

ازاین رو شرکت سرمایه گذاری و توسعه اروند با درک پیچدگی شرایط حاکم برفعالیت های بازرگانی در منطقه به واسطه تحریم های اقتصادی و چالش تامین سرمایه در گردش بازرگانان و صنعتگران با در نظر گرفتن پتانسیل های قانونی منطقه آزاد و‌ تاکید برحمایت تقویت بازار کشور، تولید محصولات صادرات محور نسبت به تدوین بسته های سرمایه گذاری با طرح توجیهی اقتصادی_اجتماعی توام با پیوست های فرهنگی اقدام نموده و در این زمینه آمادگی خود را جهت مشارکت و همکاری با صنعتگران و بازرگانان در قالب قراردادهای حقوقی مدت دار اعلام می نماید.

توریسم درمانی

کلینک تخصصی وفوق تخصصی مادر

قسمتی از گردشگری که در آن شخصی به منظور معالجات پزشکی، به کشوری با امکانات پزشکی پیشرفته تر سفر می کند توریسم درمانی می گویند .

توریسم درمانی صنعتی ارز آور است که بخش قابل توجهی از اقتصاد کشورهای پیشرو در صنعت پزشکی را تشکیل می دهد. این صنعت می تواند برای کشورهای در حال توسعه فرصت بسیار خوبی باشد و سودهای خوبی را به ارمغان آورد.

دراین زمینه منطقه آزاد اروند با درنظر گرفتن بازار میلیونی عراق و کویت با مرمت فیزیکی بیمارستانهای فعال و همچنین تجهیز مراکز درمانی به دستگاههای روز دنیا اقدامات مناسبی دراین زمینه انجام داده، ازاین رو شرکت سرمایه گذاری وتوسعه اروند به عنوان مهمترین اهرم سرمایه گذاری منطقه با تاکید بر جذب گردشگران عراقی وکویتی با مشارکت بخش خصوصی نسبت به راه اندازی کلینک تخصصی و فوق تخصصی مادر در یکی از بهترین نقاط محدوده منطقه آزاد در همجواری دو هتل مهم منطقه و کوتاه ترین مسیر به فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان و دسترسی آسان به مراکز خرید با امکانات ذیل اقدام نموده است:

1- دندانپزشکی اطفال و بزرگسالان، ارتوپدی

2- گوش، حلق و بینی، اولوروژی

3- مغز  و اعصاب، زنان

4- چشم پزشکی، قلب،اکو

5- اندوسکوپی و کلونوسکوپی تحت بیهوشی

دراین زمینه باتوجه به استقبال گردشگران کشورهای همسایه از مراکز درمانی منطقه آزاد، شرکت سرمایه گذاری با اخذ مجوزهای قانونی لازم از مراجع ذیصلاح و فراخوان عمومی بخش خصوصی فعال در این زمینه پروژه های در حوزه تخصصی و فوق تخصصی در دستور کار خود قرار داده است.